Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
    Абе аз да го докопам, пък то нека няма стил
    Абе не може така...
    Пък и с тва 12 градско ще ти се вижда като все едно на въздух да караш
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Абе не може така...
      Е да, това вече е неуспорим аргумент.
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Абе не може така...
        Тоа па тоа па, ведъж седмично само да излизам на лов за бакшиши пак ше си струва разходите Тва бакшишите са като майните http://vbox7.com/play:7e4a2598
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

• не спори с дядо си ей

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• ...да си споделя мъката с Вас,колеги.....е тва голфче бутна на баща ми гаража преди час и половина....е как да ги обича човек...18-годишен келеш(да ме извиняват по-младите,но наистина нямам кръв),изгубил управление на кочината,при ограничение 50(представяте ли си),че е карал с повече е ясно,и се забил в гаража,баща ми и майка ми тъкмо били излязли....късмет или не ,това е положението....за уточнение,улицата е с три ленти за движение,а завоя от който е тръгнал "да се рее" е на 100 метра от гаража........отгоре на всичко,малкия се отваряше и без малко да бъде натупан........добре,че нищо му няма на говедото.......
            Attached Files
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Впечатляващото е, че на тоя кош са му се отворили 2 еърбега....
              Иначе един гоуф(ър) по-малко на пътя....

OEM & Ventura Garage

Comment

• Пустиняко бутна дувара...мигар он е сакал да прекине вратницата да пъкне у гаражу...си плати всичко ще седи без кола и книжка и ще се освести,и никой от познатите му нема да му дава колата си и ще се сети.

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  ...добре,че нищо му няма на говедото.......
                  Tоя убавец с каква скорост е карал при това ограничение 50, че след 100 метра "реене" както казваш така е осукал колата на тоталка бе..? Все си мисля, че ако е карал с 60-70 дори тая бангия ще спре за 100 метра... За щетите си мисля, че гражданската му би трябвало нещо да покрива - разучи как стоят нещата...

Comment

• ...аз точно това му обясних,че ако е карал както казва"на трета с 50",само при докосване на спирачката,да е спрял или най-малкото да не се е занесъл толкова...същия тиквеник,оня ден е влязъл със същата кола на детска площадка,и са му съставили акт,и сега това...нямам думи....днес ще се ходи в застрахователното дружество и ще видим какво ще следва....баща му обеща,че ще помага ,от какво имаме нужда да си опрайм гаражите...щото и комшията е пострадал...едната му врата(гаражна) и във нашия гараж,дали е било удар вие кажете

Comment

• По-скоро е сложил 5-та на трошката и е карал със 150км/ч, ако е способна тая ръждавейка...
                      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• По принцип "стоковите" спирачки на немските коли от типа на старите фаувета и опели са пълна скръб в сравнение с тези на италиянските коли (говоря с перфектни нови консумативи), но ако е имал 100 метра в които е трябвало да спре, според мен няма как да стане това на снимките ако е карал с до към 70 км/час... Важното е, че никой не е пострадал физически, лошото е, че такива не се учат от собствените си грешки (а те само ги карат да се чувстват още по-големи мъже и да разказват с гордост пред себеподобните как са размляли колите) и както аз го виждам е въпрос на време някой да пострада...

Comment

• ....за съжаление е точно така.....абе с колко е карал и какво е правил незнам,но книжка е взел преди няколко месеца...и така стават глупостите...

Comment

Абе не може така...
                            Не е сигурно. Моята джипка харчи по-малко от 145-цата, примерно.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

• Подобно камионче Мицубиши 200 дизел (90 коня ТД) харчи по-малко от 156 та ми, е и е в пъти по-голямо неходилче.
                              Лошото на тия е, че с тая лека задница на никакво завойче с 40 щях да го обърна това камионче, адски нестабилни са.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                                Не е сигурно. Моята джипка харчи по-малко от 145-цата, примерно.
                                И респектира всичко наоколо
                                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Working...
                                X